Selecteer een pagina

Over mij

Marije Wisselink, interim communicatieprofessional

Ik ben het gezicht achter Bureau Linc. Leuk dat je de ‘linc’ naar mij hebt gevonden!

Vanuit Bureau Linc help ik organisaties bij het versterken van hun communicatiekracht met communicatie die verbindt. Ik werk op project- en interimbasis voor verschillende opdrachtgevers voornamelijk in de publieke sector.

Na de studie Communicatiemanagement deed ik ruim 20 jaar ervaring op als communicatieadviseur bij de politie en bij verschillende zorgaanbieders. 

Benieuwd of ik iets voor jou of voor jouw organisatie kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op! Of lees hieronder verder.

Hoe ik werk?

Met nieuwsgierigheid, een open blik en een vleugje creativiteit duik ik graag in een communicatievraagstuk. Ik kijk, luister kritisch en stel vragen om te komen tot een strategie en een plan dat werkt.

Ik werk op locatie bij de opdrachtgever of vanuit mijn kantoor thuis in Oosterbeek. Opdrachtgevers beschrijven mij als een deskundige, proactieve en sensitieve professional. Lees hier hun recensies.

Ik verbind me gemakkelijk aan organisaties waar ik voor werk en draag graag mijn steentje bij aan het versterken van de communicatiekracht van mijn opdrachtgevers. Nieuwsgierig naar de ervaringen van mijn opdrachtgevers? Lees dan hun recensies.

Meer over mij?

Ik ben een denkende doener en ik voel me optimaal ‘linc’ in een omgeving waar iedereen samen wint. Ik voel situaties meestal goed aan en wil er graag zijn voor de ander. Collega’s omschrijven mij als een harde werker, iemand met een mening en een gezellige collega waar je op kunt bouwen.

Als geboren en getogen Achterhoekse woon ik in het mooie Oosterbeek met Mischa, Tess en Siem. Samen vormen we een actief en ondernemend gezin. Naast hard werken, trekken we er graag op uit met onze Holtkamper.

Ook genieten we enorm van de wintersport en het ultieme gevoel van vrijheid dat die vakantie ons geeft. Ongelimiteerd genieten van de frisse lucht, de sneeuw en de prachtige omgeving. Veel kilometers maken en dan heerlijk voldaan aan de après-ski…

Verder ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en doe ik vrijwilligerswerk als collectecoördinator voor Alzheimer Nederland.

Kennismaken? Leuk! Neem gerust contact met mij op.