Selecteer een pagina

Marije heeft gedurende 1,5 jaar ons communicatie team versterkt. In een periode waarin crisiscommunicatie (corona), reputatiemanagement en interne communicatie vanwege een fusie een flink beroep deden op de expertise en flexibiliteit van de communicatieadviseurs.

Marije betoonde zich daarin flexibel, deskundig en organisatiesensitief. Daardoor weet ze haar ruime ervaring steeds in te zetten op een manier die aansluit bij de specifieke situatie van onze organisatie. Dat typeert een goede interim-adviseur: met een blijvend frisse blik van buitenaf, en in touch met de cultuur van binnen.

Marije kan snel en nonstop schakelen tussen strategisch-analytisch en praktijk, collega’s en uitvoering. Een goede coach voor het team, en een heel fijne sparringpartner voor mij en directieleden van Sensire. Kritisch en altijd constructief, strategisch, en altijd met een scherpe blik op de uitvoerbaarheid.

En last but not least: een heel prettige, loyale en leuke collega om erbij te hebben!

Arend Pleysier

Manager communicatie en recruitment, Sensire

Sensire

Marije is een top communicatie professional. Proactief, gericht op samenwerking en ze bezit een grote organisatie sensitiviteit. Ze heeft het vermogen om zich snel te verbinden aan de organisatie en de opdracht.

Marije heeft de communicatie binnen BrabantZorg een forse impuls gegeven naar vernieuwing en professionaliteit.

Luc Verhoeven

Bestuurssecretaris, Brabantzorg

Brabant Zorg
Logeion